Detta är en uppmaning till alla er som skall cykla Vätternrundan, Tjejvätter, Halvvättern eller något att cykel lopp nästa år. Ni får göra vad ni vill med denna information, men för erat egna bästa tycker jag att ni gör som jag säger,,

                                                      ok !!!!!!!!!!!!!!!!


Den 25 Maj är det Västkusten runt. Detta är ett nytt cykellopp som Hisingen cykelklubb kommer att arrangera. Det kommer att finnas två olika alternativ (så inga ursäkter nu) antingen cyklar man 25 mil. 

Ni som skall komma runt en viss sjö på 30 mil så är ju detta den bästa uppladdningen ni kan få.

Eller så cyklar ni 12,5 mil och detta är ju kanon för er som skall cykla Halvvättern. Ni tjejer som skall cykla tjejvättern vet jag kommer att fixa 12,5 mil också. Så visa grabbarna att ni kan,,för det vet jag att ni gör...

I länken här har ni allt ni behöver veta om Västkusten runt, så nu gå in och anmäl er.

http://www.vastkustenrunt.se/

                      

        Sedan om det nu skulle finnas de som inte vill cykla 25 eller 12,5 mil så har vi ju då självklart Hisingen runt, den är den 26 Maj.

Hisingen Runt ingår i Göteborgsklassikern. Där Hisingen runt är på 5mil, Göteborg simmet är på 1 km och Finalloppet är på 1mil.

Självklart kan man anmäla sig bara till Hisingen runt,,men varför göra det när man även kan vara med på de andra 2 kanon bra loppen också.

Länken nedan är till både Hisingen runt och till Göteborgs klassikern.

http://www.hisingenrunt.se/

http://www.goteborgsklassikern.se/klassiker/loppen/finalloppet/


          Dessa 3 loppen kan ju vara ett mål ,,att det är detta jag vill uppnå med min träning. Och då,,,varför inte då testa på och se hur det är att cykla i en grupp med människor som älskar samma sak som än själv.

Ok nu undrar ni,,vet hon om att det är slutet på November nu och snart December och det är inte så många som är ute och cyklar.

Jo det vet jag absolut att det är men gör så här,,,tänk på det och sedan när ni har har bestämt er så går ni in på Hisingen cykelklubbs hemsida och ser vad som finns på programmet.

Jag kan säga att det finns spinning klasser redan nu, så bara för att det är kallt, regning ute så är det inte det inne. 

Har ni några frågor så är det bara att ställa dem, svårare än så är det faktiskt inte.

Länken till Hisingen cykelklubb är :

http://www.hisingensck.se/


                 Det är lättare att ta sig till en punkt om man vet vart man skall.