Ja men då är det snart jul o detta året är på väg att ta slut. 

Sitter hemma har lite ont i huvudet om det är för att jag har sovit alldeles för länge eller något annat ,,ja det vet man inte. Ni som nu undrar om jag var ute o dansade på borden i går så är svaret ,,,,NEJ. Man kan ha ont i huvudet eller sova för länge ändå ;-) 

Satt o tänkte lite på vad som har hänt under detta året, och det jag kom fram till var.. Vad har INTE hänt. 

För ett år sedan var jag klar med PT utbildningen, jag började jobba som Personlig Tränare i januari. Gick till baka till Post hotellet och jobbade som frukost kock. Under januari månad tog jag även tag i att jobba mer med Forever.

Bestämde mig att jag ville testa på detta med tempo cykling och bestämde mig att jag skulle ställa upp i några tävlingar. Ville även testa på detta med triathlon. Kanske tog i lite väl, när jag trodde att jag skulle kunna ställa upp i 4 triathlon tävlingar. Men men vad är det dom säger att man skall sikta upp till stjärnorna så kanske man når molnen. ;-) 

Under detta år hittade jag även värdens bästa träningskompis och vän :-) Tänk vad en bil resa till Kalmar och tillbaka kan göra. Jag och Therese bestämde att vi skulle åka över dagen till Kalmar och kolla på IronMan. Den dagen gav oss så mycket inspiration att vi bestämde att vi skulle träna i hopp och göra några större tävlingar nästa år. Men först hade vi  en sprint vi skulle ta oss igenom under Augusti månad på Tjörn. Det blev min första triathlon tävling o det var sååå kul. Simningen skall vi inte prata om men jag tog igen det m cyklingen o löpningen,, ja den kan ju bli bättre. Men det var då jag kom fram till att Triathlon är det som Emma skall hålla på med :-) 

Själva sommaren blev väl inte så som jag hade tänkt. Hade trott att mina 80% på Post hotellet skulle hållas som man hade blivit lovad. Men nej det blev betydligt mer och där på PT jobbet. Så det blev bara för mycket med allt, så inget av det jag hade velat göra blev av. Där av att jag inte orkade träna så mycket jag hade tänkt och jag kunde inte ställa upp i de tävlingarna jag ville. Men jag lovar jag har lärt mig så mycket på detta.

Efter mina 3 veckor semester så bestämde jag mig att jag måste göra något åt situationen för detta funkar inte. Så jag tog steget och sa upp mig från Post hotellet. Ett beslut som jag inte ångrar en sekund nu, men just då var jag livrädd. Flera gånger har man tänkt ,, gjorde jag rätt. Kommer detta funka kommer jag klara mig. Men nu i dag kan jag säga,,jo jag fixar detta. 

Jag jobbar som PT har mina cykel klasser som jag bara älskar. Jobbar även extra som personlig Asisstent. Även jobbet med Forever har öppnat upp nya dörrar som jag aldrig trodde jag skulle få.  Att kunna komma hem efter en dag o känna att jag har hjälp någon anan är nog en av de bästa känslorna jag kan känna. 

Jag kan bara säga att år 2014 har varit ett bra år men jag vet att 2015 kommer att bli en kanon år också. För det blir bara så som du vill ha det. 


 

     

Prova på triathlon vid Råda sjön tillsammans med de bästa tjejerna :-) 

 

IronMan i Kalmar 2014, innan 2020 skall jag också vara där,,,

 

Vid starten i Hamburg med HCK Vännerna, nu är det 15 mil som gäller 


Innan starten på Tjörn, snacka om att man var taggad,, 


Njut av julen o ta hand om er.

God Jul. 

Jätte KRAM