Ja men då är man inne på det  näst sista dygnet på detta år 2014. 

Jag har nog inget direkt jag kan säga som har varit jobbigt eller dåligt med detta år, o det menar jag verkligen. Inget jag kan komma ihåg just nu, ok jo en sak men det tar vi inte nu. Det var faktiskt länge sedan jag kände så, om jag ens har känt så innan.

Nu menar jag inte att det har varit ett lätt år, för det har det absolut inte varit men ett spännande o ett lärorikt år. Jag har fått upp ögonen på min vardag på ett annat sätt än innan. Att se saker mer i det positiva än i det negativa som jag tydligen har gjort. Att om jag är glad o positiv till mig själv så kommer även andra att vara det. Om jag säger att saker o ting kommer att fixa sig så kommer det att göra det. Och inte som innan när allt kändes som ett helvete o att inget kommer att fixa sig.

För jo så tyckte jag innan, jag tyckte är livet var jävligt orättvist. Varför skulle JAG få alla sjukdomar, varför kunde inte jag träna som alla andra. Varför kan inte jag stava eller läsa lika fort som de andra mm mm mm . Listan kunde  göras hur lång som helst. 

Nu kan jag känna lite pinsamhet över hur jag har bettet mig mot mig själv.

Vad som fick upp mina ögon är tro det eller ej men det är en bok. Fick låna en bok av Mia en kompis som heter Kraft. Det är en serie böcker som Rhonda Byrne har skrivit. Där Kraft är nog den andra boken. Hemligheten heter den första o det har kommit en tredje bok också. Det är nog en av de bästa böckerna jag har läst, man får sig en tankeställare kan man gått säga. Det fick jag iallafall, till det positiva. 

Har ni inte läst den så GÖRRRR det :-) 


 


Det är även nu man avlägger sina nyårs löften, har ni några ??

Jag brukar inte lägga några för jag är sååå dålig på att hålla dem. Men i år kommer jag avlägga ett. Det är att jag skall komma i säng i tid, nu låter det kanske inte så allvarligt och det behöver det inte vara häller. Men för mig så skulle det vara så bra om jag kom i säng någon timme tidigare varje kväll. Förstår inte vad som är så svårt att ta sig till sängen, för när jag väl lägger mig så oftast så somnar jag på engång. Men det är just det där klivet att gå o lägga sig som är mitt problem. 

Så vad har ni för nyårslöften,, kan ni inte skriva dem till mig. För en sak som jag vet det är att om man skriver ner dem eller säger dem högt så håller man dem. Då vet man att andra också vet om dem o man vill ju inte göra dem besvikna genom att inte hålla dem eller hur.


Hoppas ni får en jäte fin Ny års afton, njut o ta han om er. Så vet jag att 2015 kommer att bli lika bra om inte lite bättre än 2014 :-) 

KRAM PÅ ER..