Har ni också svårt att äta frukost på morgnarna? 

De dagar när jag jobbar som frukost kock, har jag svårt att äta frukost. Dels för att jag börjar så tidigt ( kl 05,30) men även för att jag inte riktigt hinner. Nu har jag äntligen hittat min lösning. Måste verkligen säga detta och det är viktigt,, och det är att detta är ingen lösning på alla ALLA  måltider på ett dygn. För det bästa hade varit att äta riktigt mat och ni som hinner och få i er det, all heder till er. Och då menar jag frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag.

Det jag tar för att få i mig något på morgonen är Forever Ultra. Det är en shake med högvärdigt sojaprotein det finns även viktiga vitaminer och mineraler. Mycket näring men mindre kalorier så den den passar bra som måltidsersättning ,om det är så att man inte hinner äta något mål mat under en dag. Man blandar den med mjölk eller vatten och den finns i vanilj eller choklad smak.

Om det är någon som är intresserad av att testa så hör av er till mig. Ni har 90 dagar ångerrätt så om det är så att ni känner att Nej jag gillar inte detta så får ni pengarna tillbaka. Bara jag får burken tillbaka,,helst tom ;-)

 Och ni som köper en kommer att få några goda recept av mig som ni kan använda med Forever Ultra :-)

316 kr kostar den.

Ha nu en kanon vecka :-)