Just nu sitter jag på mitt rum på skolan o är sååååååå trött.I dag har vi haft föreläsning om doping, gått igenom MAQ och jag har haft klient tid. Efter middagen blev det egen plugg tid vid datorn i ca 1tim 30 min. När man kom hem blev det ytterligare plugg med PT CRIBBET. 

Lite så här ser det ut nu man vaknar äter frukost är i skolan, har klient tid. Äter middag pluggar eller tränar för att sedan sitta med ¨familjen¨1-2 timmar o pluggar lite till, innan man får sova.

Man känner verkligen av att man är på upploppet, man har lagt i den där extra växeln för att kunna ta spurten de sista 11 dagarna(meterna). För att sedan den 19 december kunna komma i mål som en vinnare :-)

De man vill spurta om,, för att kunna ta sig i mål är då en examinering i beteendevetenskap som är i morgon. Examinering med ELAIKO nästa torsdag. Klient redovisning nästa fredag och den största klungan av allt som jag vill komma för bi är ju då slut provet på hela alltet som är den 16 december. 

Motivation för att ta mig in i mål,,den finns. Det lovar jag. Det är bara att jag skall orka ändå in i mål och inte tappa hjul på dem som ligger framför mig. Men jag vet att jag har PT CRIBBET som kommer att hjälpa mig och få upp mig i klungan igen.

Men det är lite som när man cyklar runt den där sjön,,Vättern. Man startar med flaggen i topp man har så mycket energi och adrenalin att man måste ta det lite lugnt, för annars kommer man inte orka. Sedan kommer det några dalar och toppar för att sedan när man är vid Medevi så vet man att man nästan är i mål och då cyklar man bara av ren vilja. 

Ja så känns det just nu,,, 

                        

Men gissa om man har så många roliga minnen som man kommer att ta med sig hem till Götet. Har inte skrattat så mycket som jag har gjort under denna tiden. All träning man har fått prova på, skoljoggen som vi hade i början på terminen. Som nu har gjort att jag har tagit tag i löpningen,,jo ni hörde rätt. Emma har börjat springa och då inte bara till cykel o tillbaka. Utan jag ligger på en sträcka på 3,8 km. Sakta men säkert går det och jag tycker att det är KUL :-)

Allt man har fått lära sig av sina klasskamrater o självklart lärarna på skolan. Saker som jag nu använder under mina cykel klasser och som har gjort att jag har vuxit som instruktör. Ja jag ångrar inte en sekund att jag sa ja till denna utbildning. 


Så vad händer nu??: Jo jag kommer gå tillbaka och jobba som kock på Clarion Hotell Post. Men som frukost kock och jag kommer att gå ner till 80%. För att sedan jobba som PT på en av Nordic Wellness anläggningar. Vilken är inte helt 100 ännu, men jag lovar att jag kommer säga det sedan. 

Sedan kommer jag ha kvar min cykelklass på Odinsgatan på Lördagar, cykel 45, 10,45-11,30

Men kommer även få en cykelklass på Domkyrkan på måndagar, cykel 30, 16,00-16,30.

Om det är någon som vill komma och testa på någon av mina klasser så är ni sååå välkomna. Har ni inte kort på NW men vill testa,, så hör av er så löser jag det. 

           Ha nu en jätte bra vecka,,det som är kvar. 

Jag kommer ta lite ny energi och lägga i en växel till,,för i mål dit skall jag....